Ajánlások

Mit mondanak a korábbi Life coach tréningek résztvevői?

Úgy gondolom, úgy érzem, a coaching képzés hatalmas változást hozott az életemben:mind saját magam, mind a jövőképem vonatkozásában. Nyugodtabb, türelmesebb, elfogadóbb, több megoldási lehetőségen gondolkodó, még megfontoltabb, kevésbé “kocka” lettem, miközben a korábbi értékeimet is megtartottam, s nem vesztettem el a lendületemet sem.

Bodó Ágnes

Nagyon elégedett és motivált vagyok most a képzés befejeztével. Érzem, hogy mit akarok az itt tanultakkal csinálni, és ezt a munkát minél előbb el akarom kezdeni. Nagyon sokat kaptam a képzéstől, így például sokkal magabiztosabb lettem. Az önbizalmamat főleg az utolsó két alkalom erősítette meg. Nagyon élveztem az „élesben való” coacholást. Remek volt a társaság, és nem félek attól, ha innen kikerülök, akkor szakmailag magamra leszek hagyva.

Damjanovich Katalin

Pszichológusként a „megcselekedtetést” tanultam új dologként a life coach képzésen, ezzel pedig sokat nőtt az eszköztáram. Hogy a kliens átéli az érzéseit, ez számomra szakmailag új volt. Mindenképpen szeretnék life coachként dolgozni, sok területen lehet alkalmazni a munkámban. Én elsősorban szenvedélybetegekkel foglalkozom, és náluk is használni fogom az innen vett módszereket.

Kiss Emese

Nagyon örülök, hogy megismertem, elsajátítottam egy módszert, amivel segíteni tudok a problémáikkal küszködő környezetemen, mindemellett saját magam épülését is szolgálja, mivel élvezem csinálni!

Theisz Erzsébet

Ez a tanfolyam gyakorlat központú. Saját tapasztalásra épülő tudást adott nekünk, mindent kipróbáltunk, és mind a két székben ültünk. A magunk bőrén éreztük a folyamatot. Ez sokat segített abban, hogy legyen rálátásunk és fogalmunk a hozzánk forduló ember helyzetéről, érzéseiről, félelmeiről.

Sismanoglu Ildikó

Közel 40 évig gyűjtögettem a tapasztalatokat. Mostanra már tudom, hogy miért. Hogy coach legyek… Összefoglalva, nagyon jól éreztem magam a képzés során, fantasztikus élmény volt a Te vezetéseddel és ezzel a csoporttal végigjárni ezt az utat. Nem mondhatom, hogy azt kaptam, amit vártam, mert sokkal inkább érzésből jöttem ide, mint ész érvek alapján. De mindent megkaptam, amit ennyi idő alatt adni lehetett. Most rajtam a sor, megpróbálok ÉLNI vele, (és belőle) :-)

Én már nagyon sok képzésen vettem részt, ahol mindig az történt, hogy a csoport több részre szakadt. Itt azonban nagyon tetszett, hogy végig a folyamatban bátorítottuk, coacholtuk egymást… Nagyon nagy terveim vannak, mint life coach, ezek közül már egy-kettő kiforrott terv, néhányat még ki kell dolgoznom, de olyan irányvonalakat látok a coachingban, hogy úgy érzem, korszakalkotó dolgoknak nézünk elébe.

Erdei-Gulyás Gabriella

Zsuzsi! Te egyszerre voltál nekem a tanfolyam ideje alatt az anyám, a barátom, a mesterem. Példa vagy nekem a kitartásodért, emberségedért, erődért. Olyan vagy, mint egy energia bomba. Nagy szíved van. Köszönök mindent!

Bódia Magdi

Annak idején, a Pulp fiction című Tarantino filmben felfigyeltem egy különleges foglalkozású emberre, akit úgy hívtak “a problémamegoldó”. Addig el sem tudtam képzelni, hogy ilyesmi is létezhet, de nagyon tetszett. Innentől kezdve közelebb éreztem magamat ahhoz, hogy egyszer megtaláljam azt a munkát, amivel sok ember életében hasznos lehetek. A coaching mindezt valósággá tette számomra.

Szentkirályi Zsuzsanna

Azt tapasztaltam egyrészt a tanfolyami gyakorlás, másrészt a saját “élesben” történő munkám során, hogy érdekes módon olyan kérdésekkel illetve dilemmákkal, válaszutakkal, helyzetekkel találom magam szemben, ami rám is vonatkozik, mert megéltem, vagy legalábbis rendelkezem hasonló dilemmával vagy élménnyel. Ez számomra nagyon érdekes és izgalmas, így megtapasztalni, hogy minden mindennel összefügg, hatással van egymásra, az egyik elmozdulásával megmozdul mindenki.

Ipolyi Éva

Share This