PÁLYÁT MÓDOSÍTOK!

5 ALKALMAS CSOMAG A TUDATOS PÁLYAMÓDOSÍTÁSHOZ

Tudtad-e, hogy a XXI. században egy ember akár 5-7 alkalommal módosít pályát?
Nem munkahelyet írtam, hanem egymástól teljesen különböző foglalkozásokat, amelyeket meg vagy ki kell tanulnia, és gyakorlatot szerezni benne. Nagy valószínűséggel ezek eltérő iparágakat, szakmai közösségeket, vállalati kultúrákat is magukkal hoznak. De az egyik legfontosabb, hogy más és más kompetenciádat kell csatasorba állítanod vagy fejlesztened mindegyik váltáskor.
Épp ezért nagyon nem mindegy, mennyi idő és pénzbefektetés kell hozzá, illetve mennyire lesz sikeres a választás.

Úgy érzem, fordulóponthoz érkeztem az életemben. Az utóbbi években elég sok időt töltöttem önmagam megismerésével, a múltam kibogozásával, és úgy érzem, most a jövőmmel szeretnék foglalkozni. Problémám van a képességeim és tudásom valós értékével, szeretném megtalálni az erősségeimet és a gyengeségeimet, hogy megtaláljam, merre is induljak tovább.

32 éves nő

Motiválatlan vagyok. Érzem, hogy ezen a helyen, ahol most vagyok, nem jutok előre. Több önállóságot, mozgásteret szeretnék a munkámban. Úgy érzem, értek ahhoz, amit csinálok, és hiszek a tisztességes, korrekt munkában. De a hónap végére kiürül a pénztárcám. Nem akarom az életemet és véremet adni egy vállalatért sem. Szeretnék végre olyan munkát végezni, aminek látom az értelmét.

35 éves nő

Néha bűntudatom van, hogy sokat keresek. Rögtön menedzseri pozíciót kaptam. Túl korán értem el sikereket. És talán ezért is félek a jövőtől. De vajon miért? Nem érzem még magam felnőttnek. S nagyon furcsa, hogy soha nem kellett küzdenem, hogy oda jussak, ahova érkeztem, vagy ami vagyok. Gondolkodom a segítő szakmán. Embereknek szeretnék segíteni, csak nem tudom hogyan.  

31 éves férfi

Látszólag minden a helyén van. Anyám nem is ért mi a bajom. Pedig van, már évek óta. Valami nyugtalanság van bennem. Világmegváltó vágyaim vannak, de soha nem érek a végükre. Van egy csomó ötletem, mit kezdenék magammal, miben kellene fejlesztenem magam. De minden mondat végén van egy DE! Most éppen a 15 éves fiamat kell eltartanom, így magamra nem marad lehetőségem. 

38 éves nő

Amint az ügyfeleim sok esetben elég keserű szavaiból is kitűnt, nem csak a felgyorsult technikai változásoknak köszönhetően módosítunk pályát, hanem azért, mert a meglévő unalmas, monoton lesz, illetve nincs több kifutási lehetőség benne.

Talán az sem véletlen, hogy mindegyik hozott példámban 30-as éveikben járók szerepelnek.
Ez talán törvényszerű is. Jó pár év munka, és több cégnél szerzett tapasztalat után kellően bölcs és érett lesz egy egészséges felnőtt. Már pontosan meg tudja fogalmazni mit akar, illetve mi az, amit semmilyen körülmények között nem vállal.
Hogy ez nem könnyű? Természetesen nem. Ne félj, fogom a kezedet.

COACH + KARRIER-TANÁCSADÓ EGY SZEMÉLYBEN

Coachként abban segítek, hogy…

Kitöltetek veled néhány tesztet, ami segít a személyiséged beazonosításában.

Megvizsgáljuk, kompetenciáid alapján miben lehetnél sikeres.

Tisztázzuk, mi ad neked értelmet a munkádban.

Elkészítjük a prioritási listádat.

Felmérjük, hogyan tudod a leendő foglalkozásodat a családi életeddel összeegyeztetni.

Karrier-tanácsadóként abban segítek, hogy…

Elemezzük eddigi életpályádat végzettség, nyelvtudás, megszerzett szakmai tapasztalat alapján.

Megkeressük a számodra leginkább megfelelő foglalkozásokat.

Tisztázzuk a kiválasztott szakmák jellemzőit.

Kiszámoljuk, mennyi időbe és pénzbe kerülne a váltás.

Forgatókönyvet készítünk 1-2 leginkább tetsző foglalkozás váltásához.

 

Mennyibe kerül? Hogyan fizethetek?

A csomag ára 75.000 Ft (áfamentes), amit vagy előre utalással, vagy a helyszínen az első alkalommal készpénzben fizethetsz.
Mindenféleképpen számlát kapsz róla, amely az m.n.s. egyéb felnőttoktatásról szól majd.

Eljött az ideje, hogy pályát módosítsak!

3 + 11 =

Share This