WORK-LIFE BALANCE

3 ALKALMAS CSOMAG A KIEGYENSÚLYOZOTT ÉLETÉRT

Ma a munkavállalók minden korábbinál több időt és emocionális energiát fektetnek a munkába. Talán hihetetlennek tűnik, de a vállalatok váltak az egyének életében a legfontosabb szervezetekké. Nagy nyomás nehezedik ránk azért is, mert nőtt a munkateher, a munkatempó és az állásvesztés kockázata.
A hozzám forduló ügyfelek egyre gyakrabban keresnek meg kifejezetten azzal a céllal, hogy szeretnének kiegyensúlyozottabb életet élni. Elgondolkodtató az is, amikor más problémával keresnek meg, elkerülhetetlen a munka és a magánélet egyensúlyának áttekintése, és az ügyfél értékrendjének és céljainak összeegyeztetése.

Ha így folytatom tovább, ennek a házasságom lesz az ára. Szeretem a munkámat, sikeres vagyok, de szükségem van a feleségem és a kisfiam támogatására és szeretetére. Ehhez pedig vissza kell vennem a munkából.

38 éves férfi

felsővezető

Napi 10-12 órát dolgozom, maximalista vagyok, és tudom, hogy ez teher. A magánéleti dolgok egyre jobban felértékelődnek, és nem akarom levetni az érzelmeimet. De azt tapasztalom, hogy egy nőnek, ha fel akarja venni a versenyt, férfivá kell válni.

31 éves nő

házas

Az életemben a munka a fő tevékenység, miközben nem vagyok munkamániás. Valószínűleg kényszer, és semmire nincs idő az életemben: hobbira, barátokra, párkapcsolat kialakítására. Még randikra sincs időm járni, esténként hulla fáradt vagyok.

34 éves férfi

egyedülálló

Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket:

  • Kiegyensúlyozott az életed?
  • Mi hiányzik nagyon?
  • Tényleg azok a prioritásaid, amelyeket kitűztél magadnak?
  • Mennyi időt fordítasz mások bajaira?
  • Mennyire forgácsolod szét magad?
  • Mire kellene jobban odafigyelned, s több időt biztosítani arra?
  • Mivel kellene kevesebbet törődnöd?

Ha ezekből legalább kettővel problémád van, hamarosan egy süllyedő hajón leszel.

Hogyan történik a munka a három alkalommal?

Közös munkánk mindig Rád és egyéni élethelyzetedre szabott. Mire elég 3 x 60 perc? Arra, hogy tisztán lásd a vezérlő értékeidet, át tud strukturálni az idődet és a kapcsolataidat. Fontos döntéseket tudsz majd meghozni, és bátran teszed meg az első lépéseket.
A több száz ügyféllel történő tapasztalatom alapján a fenti vagy ehhez hasonló kérdésekre adott válaszaid nagy terhet vesznek le a vállaidról.
Fontos! Minden coaching folyamat előtt egy rövid, minden kötelezettségtől mentes beszélgetést folytatok az ügyfeleimmel, hogy megismerkedjünk, az esetleges kérdéseket tisztázzam. A jelentkezés során add meg a telefonszámodat, hogy hívni tudjalak.

Mennyibe kerül? Hogyan fizethetek?

A csomag ára 45.000 Ft (áfamentes), amit vagy előre utalással, vagy a helyszínen az első alkalommal készpénzben fizethetsz.
Mindkét alkalommal számlát kapsz róla, amely az m.n.s. egyéb felnőttoktatásról szól majd.

Készen állok arra, hogy összeegyeztessem a munkámat a magánéletemmel!

4 + 8 =

Share This